Menu
Gildia Pióra na Patronite

Małysz pięknie latał

Nawet długość stosunku
określają unijne normy
przygniecione łonowe włosy
wiszącą "marchewę"
dzicz
hołotę
i niekontrolowaną Polskę alkoholskę

Wszyscy jesteśmy powstańcami
tego kraju
z psychiką weterana
który obwieszony medalami
dźwięczy jak Krzesany KIlara

Nie pasujemy do ich norm
nawet w piciu wódki
na bakier jesteśmy
ale flagę z gwiazdkami wieszamy
mając marne euro w kieszeni

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • misiek45

    16 August 2013, 13:55

    Coś w tym jest ...-pozdrawiam Piotrze :)

  • M44G

    16 August 2013, 12:19

    Święte słowa.