Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak feniks

nauczyłeś mnie palić
i puszczać słowa
z dymem

a teraz muszę
nauczyć się zbierać
siebie z popiołów

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 28 February 2018, 19:26

    Kaś... dokładająca cegiełkę do... smogu. ;)
    Fajny tekst.
    Miłego wieczoru. :))

  • Rikitikitawi

    27 February 2018, 23:19

    To chyba lekkie zajęcie ;)