Menu
Gildia Pióra na Patronite

W podzięce

Nauczyłaś mnie wielu gier
Moja damo kier
Pokazywać pierwszą kartę
Gdy inne nie są tego warte
Tasując uczucia
Dla lepszego samopoczucia
A na koniec talię przełożę
By dzieliła ze mną łoże
I zabierasz jedyną kartę wyłożoną
By wsunąć w talie nieskończoną

1642 wyświetlenia
23 teksty
1 obserwujący
  • Ciepłylolo

    24 October 2017, 02:04

    wsunąć to taka metafora coś jak analiza wiersza i wiele innych podstawowych pozycji j.p