Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przejrzystość

Nauczyłaś mnie mówić
I rozumieć bez słów
Chodzić trudnymi drogami
Nawet gdyby wszyscy
Przeszli na drugą stronę

Dziś spoglądam na ciebie
Spod krzyża

Nie pytając dlaczego ja

Tylko miłość i ból
Kwitną w nas
Niewysłowione

137 917 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • mill

    15 March 2016, 19:48

    ...przytłaczający lecz piękny :*.....

  • giulietka

    2 March 2016, 08:31

    Bardzo Wam dziękuję za pokorę, zadumę, wzruszenie obecność i tę wisienkę, która pachnie mi słońcem:)

  • marka

    28 February 2016, 19:51

    Zakończenie to taka wisienka na torcie.

  • Cris

    28 February 2016, 13:53

    Po prostu piękny...wcześniej wzięłam w zeszyt.
    Pozdrawiam Giuli :)

  • Malusia_035

    28 February 2016, 12:04

    niesamowite wersy M ,wzruszasz

    Pozdrawiam :))

  • nicola-57

    28 February 2016, 12:02

    komentarzem niech będzie zaduma i milczenie serdeczne.

  • Adnachiel

    28 February 2016, 11:59

    Wielka pokora tkwi w nie zadawaniu pytań.
    To niezwykły dar.
    Zupełnie jak umiejętność pisania takich wierszy :)