Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naucz mnie

naucz mnie swej miłości
twego życia poznania
abym mógł wielbić ciebie
w każdym oddechu doznania

naucz mnie patrzeć
twymi oczyma na życie
abym mógł codziennie
podglądać twe myśli skrycie

naucz mnie twojej mowy
tak wyważonej i ciepłej
abym mógł kontemplować
każdą życia kropelkę

***
Dział: Zamyślenie
***
ZM

20 844 wyświetlenia
266 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    14 February 2016, 12:33

    wymowny, ładny.

  • M44G

    14 February 2016, 08:20

    Ładnie.