Menu
Gildia Pióra na Patronite

ostatnia/o

na tym wolnym lądzie
zbudowanym na niewolnictwie

sprzedała swoje marzenia
ostatnie za róże
jak i inni

liżąc likier z noża
nie wstydziła się miłości

leżąc w błocie
patrzyła w niebo
wypatrując kłamstw

~ czasami muzyka jest za daleko aby kopnąć
bo
a dźwięk obnaża

48 286 wyświetleń
536 tekstów
20 obserwujących
  • one drop for all

    10 September 2017, 03:59

    Utrata wolnej woli podnosi poczucie wolności, w rzeczywistości.

  • fyrfle

    14 July 2017, 09:41

    Ten ląd już też niewolą...