Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na Twój rozkaz czas staje
Odwracasz bieg rzeki
Klucze żurawi zmieniają
konfiguracje

Niemożliwe staje się prawdopodobnym
Smok wawelski zionie ogniem
Zerka na Ciebie, czy dobrze wykonuje polecenie

Zimą zaczynają kwitnąć kwiaty
Zwierzęta wychodzą na rozległe polany
Przyroda budzi się do życia

I ja też sie budzę,
Ale nie wierzę w to, co sie dzieje
Bo życie piękne, jakby nie moje
Jakby cudze

3458 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!