Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozczarowanie

Na twarz upadam,
Dary Ci składam,
Całuję ziemię.
Gdzie jesteś? Pytam,
Rozglądam w koło,
Już nie ma Ciebie...

4260 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!