Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebieskie migdały

Na teraz Cię kocham
Nieokiełznanie poznaję
ciała zakątki i szlocham bo kocham
tak mocno na zabój
Na teraz Cię kocham
I na jutro
Rozpływam się w morzu łez
Leżę na tratwie
Rozwijam żagle też
Na teraz Cię kocham
I na zawsze
Kołyszę się wśród puszystych chmur
A Ty ze mną bo
Nie lubisz słuchać bzdur
Że niebieskie migdały to dno
rozkojarzenia
Na teraz Cię kocham
Na jutro
i Na zawsze
połączeni przez niebo i bujanie w obłokach

3875 wyświetleń
82 teksty
5 obserwujących