Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko Ona

Na te mysioszare smutki
Na wieczory zapłakane
Na pochopnych czynów skutki
Na marzenia z rąk wyrwane
Na dłużące się godziny
- gdy nie możesz dobry Boże
w całym świecie nie kto inny
tylko Miłość mi pomoże

3192 wyświetlenia
33 teksty
2 obserwujących
  • iris89

    24 June 2011, 16:24

    jeszcze na jednej stronie czasami dodaje wiersze. Może stamtąd?