Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Na szczęście czekasz ,
a gdy długo go nie ma
uciekasz
może to spokój da .
Teraz
Pierwszy raz .
Każdy się boi
ale tak bardzo nie boli
I znowu
krew cieknie po ręce
nie powiem nikomu
Łamie się serce .
Kolejny , już trzeci
kolejna kropla krwi
zpod skóry leci
Nigdy więcej nie zaufam ci
ani nikomu ...
szukam ukojenia
znów sama w domu
na zawsze pozbyć się cierpienia
w kuchni leżą noże
w sypialni rodziców pistolet
głos mówi '' to pomoże !''
Diabeł kusi
śmierć zaciska swe szpony
śmierć cię dusi .
Twój los zakończony ...

1576 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!