Menu
Gildia Pióra na Patronite

preambuła e poparcia dla protestu białej gwardii

Na szczątkach nieuczciwości
każdy polityczny szwindel można
w basenie pogardy
bez poprawek
zmieścić
wykorzystując do tego celu
nieobytych
świeżo upieczonych naiwnych
choćby i niejadków

na dietce optymalnej
osobistej godności
za pieniądze podatnika
przy wsparciu fantoma
przez cały okres studiów
na wyłączność
hodowanej

z serii
siwy dym i dzikie węże od oczyszczonego esbeka
maz /gaja /
guły buły
bez oczu maślanych

25 547 wyświetleń
697 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!