Menu
Gildia Pióra na Patronite

By się obronić Wysoki Sądzie,
Muszę się cofnąć do dnia szóstego,
Ty mnie stworzyłeś i zapomniałeś,
nie żądaj teraz cudu wielkiego .

932 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!