Menu
Gildia Pióra na Patronite

Następnym razem
Ucieknę przed niemocą
W obojętność
Wyschnięte
Spękane policzki
Zagryzione usta
Wyleczę spokojem
Zapomnę o tobie
Już jest dobrze
Już dobrze
Nie krwawią
Rozdrapanie rany

11 107 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    1 March 2015, 14:15

    Tak Hann, masz rację...

  • mill

    28 February 2015, 18:29

    ...ładnie Alicjo ...wiem o kim piszesz ...chyba ..;)...:*...

  • Deszcz

    28 February 2015, 15:12

    Wspomnienia tną niczym żyletki...
    Ale w końcu musi być lepiej, prawda?
    Pozdrawiam Malusia.

  • Malusia_035

    28 February 2015, 11:36

    dużo smutku i bólu ale mam nadzieję,że znajdziesz ukojenie :))

    Pozdrawiam bardzo ładnie napisany :))