Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie przepraszaj...

Następnym razem nie przepraszaj mnie proszę,
bo nie potrzebne mi Twoje słowa,które nie mają ciepła .
Jeśli mnie kochasz choć w połowie tak jak ja Ciebie ,
wiem że nie zraniłaś mnie celowo .
Po prostu podejdź,mocno mnie przytul do siebie ,
spójrz czule prosto w oczy doprowadzając do wrzenia krwi
i pocałuj tak wyjątkowo jak tylko Ty to potrafisz zrobić .
To wszystko czego od Ciebie dziś potrzebuję ...
Czego potrzebuje tam gdzie zmierzamy oboje ...

Rafał
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
12.10.2015

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!