Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powrót cienia

Nastał precedens
Nikt nie użył przemocy

A przecież
O to chodziło

Jednym prowokacja upadła
Drugim negocjacje

Nam
Wróciło liberum veto

Przekleństwo nasze
Śmierć i zniszczenie

Nic nie stoi naprzeciw
By powtarzać blokadę

Zrywać sejm – posiedzenie

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!