Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowy czas

Nastał czas nowy

Aż ziemia uniosła

A z nią kości czyste

Na świat pojaśnialy

Wołają i pokazują

Jak mały i brudny

Ten świat

Co był nam znany

Skruszał ten beton pięcioletni

Szaleństwem paprany

A pod nim jest ziemia

Którą widzimy i wyczuwamy

76 481 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!