Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na spacer z Twych snów
po parku , za rękę wybiorę się z Tobą ,
ja będę ciszą , Ty spojrzeniem mów
i pójdźmy razem aleją parkową ,

w dzień na pochmurnym niebie
dla Nas będzie słońce świeciło,
Ty dla mnie, ja będę tylko dla Ciebie
ze sobą nam było, jest i będzie miło :)

noc nam drogę wyściele gwiazdami,
serce przy sercu, dłoń w dłoni...
czułe westchnienia niech krążą między nami,
Twe serce już się nie broni

słowami pieść, dotykaj spojrzeniem
chodźmy w dzień , lub księżyca noc ciemną,
niech spacer nie kończy się marzeniem...
pójdźmy więc.. ja z Tobą , Ty ze mną.

78 380 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • 27 October 2015, 16:00

    podoba mi się ,tak liryczno romantycznie..