Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na ringu

na skroni błyszczy kwaśny pot
dłonie się zaciskają w pięści
choć boję się czekam na gong
to wszystko w głowie się nie mieści

i zabrzmiał dzwon dokoła wrzask
zaciskam zęby wiem że muszę
że jutro gdy nadejdzie brzask
ja dalej swoją drogą ruszę

wygram tą walkę - zobaczycie
zwykły człowiek versus życie

47 983 wyświetlenia
592 teksty
92 obserwujących
  • fyrfle

    25 April 2018, 14:28

    Fiszka, fajny rytm i bojowa treść, w stylu RM alleluja i do przodu :) Pozdrawiam serdecznie.