Menu
Gildia Pióra na Patronite

półmrok

na skobel skostniałych ramion
zamykam kolejny dzień
z nadgarstków
zsuwa się słońce
przez niedostatek
twych dłoni

nie ugasi tęsknoty
asteroidów deszcz
kiedy bez ciebie
zmierzch
pod moje okna przychodzi

17.01.2013

137 610 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    24 January 2013, 18:38

    Teraz już jest tu jaśniej... ;)
    Dziękuję.

  • Adnachiel

    24 January 2013, 18:37

    Świetnie się czyta takie wiersze, każdy zna jakiś swój własny... półmrok.

  • giulietka

    21 January 2013, 19:22

    Natalko, Aniu, Xav, Joasiu...
    Dzięki, że jesteście... :)

  • słoneczniki

    21 January 2013, 19:19

    Przepiękne wersy...

  • Pechowa_

    20 January 2013, 17:16

    Ach.. przepiękny emocjonalny wiersz..
    Zabieram
    Pozdrawiam ciepło ! :)

  • 20 January 2013, 16:10

    Piękny wiersz.

    Pozdrawiam miluśko:)