Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sche mat

Narodziny, tuż zaraz chrzciny.
Komunii przyjęcie,
Bierzmowania zaklęcie.
Osiemnastych urodzin świętowanie,
Potem do ślubu, przygotowanie.
Dorosłości zmartwienia,
Starości wspomnienia.
Na końcu, podróż do raju,
Boga powitanie, na jego skraju

27 951 wyświetleń
120 tekstów
2 obserwujących
  • scorpion

    21 December 2012, 15:53

    Boga powitanie, w zaświaty zesłanie.
    Gdzie rządzi Szatan. Męki.