Menu
Gildia Pióra na Patronite

wesołych świąt

nareszcie święta
i mnóstwo prezentów
oby babcia nie wpadła na pomysł
obciachowego szalika na drutach
a od rodziców to chcę iFona
i żeby ciotki Teresy nie było
ta nic tylko gada:"a za komuny..."
najbardziej mnie cieszy
wolne od szkoły
i piwo z domu
podkradnę na sylwestra
i wam też życzę
wesołych :****
ho ho ho

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!