Menu
Gildia Pióra na Patronite

związki

"Na pytanie 'co słychać?' chciałem zabijać."
~ Błażej Przygodzki

wszyscy kogoś mają
nawet ja
mam kilkudziesięciokilogramowy
smutek

wciąż przy sobie

146 998 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • słoneczniki

    20 May 2015, 22:32

    Jakże ciężkie...
    to stąd syłchać odgłos
    spadającej łzy...

  • Scyzoryk!

    1 May 2015, 18:19

    Czasem smutek bywa bardzo pouczający. :)

  • 1 May 2015, 17:26

    Nie czuję się nagabywana. :)

  • 1 May 2015, 17:22

    To właśnie czynię :D

  • 1 May 2015, 17:19

    Jestem zmecząnym entuzjastą. Na irytację nie mam siły heh.

  • 1 May 2015, 17:15

    Jeśli mowa jest srebrem, a milczenie złotem, to słuchanie jest platyną.
    :)

  • 1 May 2015, 17:10

    Jeśli nazwałabym ten wiersz "związek" - Twoje pytanie byłoby uzasadnione.
    Natomiast "związki" są wieloznaczne. :) Przynajmniej tak mi się wydaje.

  • 1 May 2015, 17:05

    O takowych nic nie wiem.

  • nicola-57

    1 May 2015, 17:04

    tak..., też to mam...Serdeczności.