Menu
Gildia Pióra na Patronite

na powierzchni spokojna toń
wewnątrz burze z piorunami

wybuchnę
może nie teraz
lecz kiedyś
wybuchnę

jak wulkan nieczynny od lat
wznowię swój groźny stan

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!