Menu
Gildia Pióra na Patronite

życie...

trzeba podnieść się po upadku
jak wiele razy już bywało
próbować śmiać się gdy lecą łzy
nawet kiedy ciężko tak
podnieść się i dalej iść
by móc znów kiedyś
śmiać się przez łzy

5391 wyświetleń
68 tekstów
1 obserwujący
  • Malusia_035

    8 July 2015, 12:46

    trzeba walczyć do końca choć wiatr w oczy ;)

    optymistyczny wiersz ,podoba mi sie :) Pozdrawiam :)

  • Cris

    8 July 2015, 02:10

    świetny przekaz...
    pozdrawiam nocą :)