Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

`Na początku był Twój uśmiech.
W środku jest moje życie.
Do końca niezgoda miedzy mną, a tym, co jest;
między oczekiwaniem na miłość, a miłością;
między moją pustką,a pełnią wszystkiego.
Żyję
mam-
tylko wiersze
i marzenia o Tobie.`

803 wyświetlenia
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!