Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śmieje się

Na początku bałem się
Że nie poradzę z tym sobie
Że w samotności bez Ciebie
Całkowicie zdziadzieje i oszaleje

Lecz teraz śmieję się
Och śmieję się
A Ty płacz, płacz
Niech każda Twa łza

Pożywką mego śmiechu jest
Tak radośnie tak wspaniale jest
Czuję się doskonale

I tego nie zmienię
Bo wolność to jest to
To, czego szukałem
I choćbym umierał całkiem sam
To do związku z Tobą nie wracam

Wychodzę z tego okropnego kina
Gdzie horrorem Twa radosna mina
I idę do teatru gdzie śmieje się
Na dramacie z Twego płaczu

https://www.youtube.com/watch?v=dZB7FkYBrrM

66 745 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • ewelli

    13 February 2015, 16:25

    wzajemnie życzę

  • M44G

    13 February 2015, 16:21

    Dobrego dnia Ewelinko.

  • ewelli

    13 February 2015, 16:19

    Dobre wierzę że to z przymrużeniem -mogę się mylić .