Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chora

Na początek nie mów nic
tylko weź mnie za rękę
wyjmij z niej żyletkę
ale nie krzycz
nie dziś

Zabierz mnie do domu
daleko od problemów
od histerii palącej od środka
tylko nie wspominaj o tym
nie dziś

Nie mów nikomu
o psychicznym umyśle
czy chorej psychice
i nie mów, że nie ostrzegałam
jak ciężko się żyje z wariatką

5582 wyświetlenia
30 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!