Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Na płycie ciemnej położę
Jako żywy ogień serce
Blisko kwiatów poległych
Obok zniczy w rozterce

Noc okryje płaszczem
Deszcz tęsknymi łzami
Tych co na cmentarzu
Legitymują klepsydrami...

2012

15 296 wyświetleń
150 tekstów
72 obserwujących
  • Vort

    12 January 2012, 17:26

    Nie ma płynności na końcu, ale tak mi się podoba w sumie.
    Dziękuję za komentarze.

  • WilceeQ`

    11 January 2012, 19:04

    Ostatnie słowa mnie wstrzymały, jednak całkowicie jestem na tak