Menu
Gildia Pióra na Patronite

ulotność

napisałem list
do ciebie
puste kartki trzy
urwana myśl
niezrodzone słowa

na dole inkaustu kropla

deszczem zmoczona
koperta bez adresu
i tylko znaczek
z motywem motyla
zastygła w locie
ulotna chwila

jak dni tak dawne
i bliskie zarazem

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Malusia_035

    20 February 2015, 09:29

    Piekny

    Pozdrawiam :)

  • mill

    19 February 2015, 21:03

    ...bardzo ładne...fisz....

  • ewelli

    19 February 2015, 20:38

    Super