Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (kilka słów)

napisałem kilka słów
było w nich słońce
i krople deszczu
zagubiona we wszechświecie
ulica bez nazwy

cichych kroków
nie słyszał nikt

napisałem kilka słów
o tęsknocie

159 499 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • mill

    22 December 2014, 14:22

    fajnie to napisałem o tęsknocie

  • czarna mamba

    22 December 2014, 09:11

    napisałam parę słów
    cichym szeptem wymawianych
    pięknie:)

  • fyrfle

    22 December 2014, 07:15

    Napisałeś kilka dobrych słów.