Menu
Gildia Pióra na Patronite

serce

na peronowej ławce
ktoś wydrapał serce

za pociągiem pociąg

czy wsiadła ?
czy miłość zwyciężyła ?

a może deszcz
zmył krople łez

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • onejka

    30 January 2017, 23:19

    zatrzymuje...

    od zorro4
  • 30 January 2017, 22:57

    Ładne.
    Pozdrawiam. :)