Menu
Gildia Pióra na Patronite

Biżuteria

Na opuszczonym
klifie alabastrowych ramion
gdzie rozbijają się
pragnień słone fale
wpatrywałam się
jak porywał ocean
skradzione
moich tęsknot
korale

Na odległym
lądzie rozkoszy
od ramion
po kres nagiej szyi
zapinasz
niecierpliwymi palcami
z muszli dłoni
spleciony
naszyjnik

137 611 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • 17 June 2011, 20:32

    cóż
    chyba nie wiem co powiedzieć
    nie no ...na pewno nie wiem

    piękne
    romantyczne
    niepowtarzalne

    :*

  • Seneka 18

    17 June 2011, 19:37

    Hmmm...rozmarzyłem się...:)

  • Niezapomniana

    17 June 2011, 17:34

    To jest po prostu cu-do-wne :)

  • Adnachiel

    17 June 2011, 16:56

    Cóż za kunszt... Prawdziwy skarbiec słów.