Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na niektóre rzeczy
czekasz, użyźniając glebę
pod ich spełnienie:
czynami, łzami, modlitwą.

I kiedy przychodzą,
powinieneś się cieszyć.
Nie potrafisz.

Bo niektóre rzeczy
są zwyczajnie spóźnione,
mają datę przydatności,
po której przekroczeniu
nie smakują już słodko.

9592 wyświetlenia
157 tekstów
5 obserwujących
  • .Rodia

    19 June 2014, 23:24

    co poradzisz