Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na morzu pragnień,
samotnej wysepce nie-spełnioych marzeń
zaszyła się wśród łez
moja nadzieja
jasno-zielona
powoli niknąca
ustępuje miejsca
pustce
tak wielkiej
wirującej dookoła
zranionego serca
dusza opuściła ciało
przysiadła na ramieniu
patrzy w nie-czułe oczy
złodziejki
zapłakała nad losem
zagubionych jej chęci
straciła nawet ona
wiarę w jej zmartwychwstanie
spuściła wzrok
odeszła na zawsze .

zagubiona w pościeli koloru czarnego wspomnienia ...

16 706 wyświetleń
194 teksty
73 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!