Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na moje usta upadła kropla
Jedna z twoich łez
Przez ogień naszych spotkań
I przez ten wiersz

A tysiąc naszych słów
Zostało w oknie
I prosisz, A... mów
Nie pozwól umrzeć samotnie

Dla siebie jesteśmy samotni
Choć nikt z nas nie jest sam
I może ciut, górnolotni
Szukamy ukrytych Bram

12 304 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!