Menu
Gildia Pióra na Patronite

namalowałeś
znaki po pocałunkach
już nie zabłądzisz

31 408 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • silvershadow

    23 April 2017, 17:51

    mhm ... kilka wersów, w których można się zatracić.. ech.

    od batram
  • fyrfle

    23 April 2017, 13:46

    Poezja.