Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Na łóżku położyć się na wznak
W pory wieczorne lub ranne
Można usłyszeć dźwięki
Jak wieje wiatr,lub śpiewa ptak
Mogą być ciekawe i banalne
Pobudzają myśli i rozterki
Najlepiej jest wtenczas gdy
Jest tak cicho że odmierzam
Czas bijącym sercem mym
A najgorzej jest wtenczas gdy
Jest tak cicho że słyszę własne łzy.

66 688 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    21 April 2016, 21:41

    Dzięki Michale Dobrych snów.

  • silvershadow

    21 April 2016, 08:41

    Przemawia do mnie Twój wiersz.

  • M44G

    20 April 2016, 21:14

    Dzięki Serdeczne za opinie. Życzę miłych snów.

  • Naja

    20 April 2016, 18:07

    Poruszające :-)

  • 20 April 2016, 16:02

    Nieźle :).