Menu
Gildia Pióra na Patronite

a

na lipcowej kładce patrzeć w słońce
gdy ciepłe deski grzeją nam łopatki
czuć mieszankę powietrza z twoim ty
spokojnie szczypać się w ukryciu czy to nie sny

nietajny ja Tobie gdy to zobaczysz

18 035 wyświetleń
164 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!