Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość

na ławce rezerwowych na razie czeka.
siedzi niespokojnie,
wierci się,
krzyczy,
skora do gry,
do wygranej.
musi się pogodzić z możliwością nie wejścia na boisko
i przegranej,
a może gdyby weszła to właśnie by przegrali?
może ten mecz musi odbyć się bez niej,
może tak będzie lepiej?
głos komentatora zamiera,
nagle słyszymy głośne wiwaty drużyny przeciwnej,
gol.
z oddali słychać ponaglanie trenera
' nie poddawać się, walczymy! ',
ciągle wierzy, że dadzą radę.
załamała się.
piłka w grze,
może być dobrze,
albo źle.

7951 wyświetleń
78 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!