Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chyba Zimowo.

Na krańcu mroźnego noska
budzi się ciepło dusz
nawiedzając mnie z każdym oddechem
żyję

I pięknie jest
choć smutno
brak tej jedynej duszy pokrewnej
której nie mogę ot tak sobie
oddechnąć

Tak pięknie...

81 755 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    18 January 2015, 23:48

    Czego tu?! ;)

  • Kamil Borkowski

    18 January 2015, 22:23

    :)

  • Naja

    24 March 2014, 19:17

    Wzruszający wiersz...