Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na cztery pory roku

Największy żar, każdą wiosną zieloną
Największe pożądanie, za zimy zasłoną
Najzimniej ostatniego lata, wieczoru osłoną
Najnormalniej jesienią, kolorową myślą ulotną

https://www.youtube.com/watch?v=3zIbbg9nbNs

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    2 October 2015, 19:27

    Miłego wieczoru Iwono. Dziękuję.

  • I.Anna

    2 October 2015, 19:26

    Ciekawe i zatrzymuje i budzi wyobraźnię...
    Pozdrawiam

  • M44G

    2 October 2015, 14:47

    A to dobrze czy źle Ewo?

  • ewelli

    2 October 2015, 12:27

    Ta myśl ulotna doigrała się mych oczu .

  • M44G

    1 October 2015, 22:03

    Miłych snów Krystyno.

  • krysta

    1 October 2015, 22:02

    jakże romantycznie... ;)
    pozdrawiam MarJan.