Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znam to dno

najpierw rzucają kamień
dla bez odpowiedzi
i cegły z parującą śliną
by szybciej dno osiągnęły

czas mija i robi się zimno
później tylko przed szczurami
zbierają z chodników
kawałki Chrystusa
(01.11.2012)

53 625 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Gaia

    31 March 2013, 19:03

    Czy jest ktoś taki, kto go nie zna
    a jeśli nawet jest, to tylko kwestia czasu
    by poznał.

    Niestety.