Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skrzydła

Na jeden moment
na jedną chwilę
uciekam od rzeczywistości,
odrywam się od życia
i czuję się jak w niebie
bo jestem tym, czym chciałam być
bo jestem sobą...
otwieram szeroko oczy
i widzę
że wszystko mogę...
rozkładam skrzydła do lotu ...
trzymam cię za rękę i
...frunę...
lecę z wiatrem tam,
gdzie wskażesz mi drogę.

2845 wyświetleń
14 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!