Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdyby zniknęła by natura.. a ludzie żyli w sztucznym świecie

.CieRń.

Najbardziej ze świata natury brakowałoby mi leśnych zwierząt..
Które swym zachowaniem pokazują jak bardzo są wytrzymałe i odważne..
Dają sobie radę nawet w najmroźniejsze zimy i najbardziej suche lata..
Tęskniłabym za widokiem ptaków
Tak wolnych ,że wydaję się ,że bardziej nie można..
Straciłabym chec życia gdybym już nigdy miała nie usłyszec szelestu jesiennych liści i i skrzypiącego śniegu pod butami..
Zielone kwitnące drzewa.. czy jesienne tracące już swoje kolorowe liście ,nie ważne. Po prostu żeby były, żebym mogła je oglądac ,a one mogły mnie cieszyc swoim istnieniem.
Natura to chocby sam człowiek, jeśli natura umrze , umrzemy i my ludzie.

639 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!