Menu
Gildia Pióra na Patronite

niemy krzyk

na horyzoncie snu
złączonych dłoni ujrzałem cień
w czerwonej poświacie
niczym we krwi skąpanych
kropel spadających z krzyża

połknąłem łzy
nie wolno było płakać

w letargu
niemego krzyku widziałem grymas
ktoś strzelił smugową kulą
chciałem wyrwać się z objęć
mroku mojego więzienia

chciałem kochać
dostałem karabin

i zgasło słońce

159 501 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Ile.Znasz.Sposobow.Zabijania.

    chcę karabin, miłość nie zawsze ma happy end, karabinem się więcej zwojuje