Menu
Gildia Pióra na Patronite

**** SEN****

Na dzień dobry,
iskry w oczach...
czuły dotyk...
pocałunek...
pożądanie...
MIŁOŚĆ. Tak co dzień...
Piękny sen...

6305 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    23 November 2014, 12:57

    miłe powitanie jak ''Na dzień dobry.''
    pozdrawiam :)