Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łamiąc Przyzwyczajenia

Nadzieje na zryw nabite w butelkę
Legną w mgły pochłoniętych kostek
Przeszklonych wiarą pękniętych luster
Oczodołów wypełnionych pustką
To nie takie proste
To proste wcale, a wcale
Aż szkoda słów czasem
(Ponad wszelką wątpliwość)
To przecież małe piwo
Ach, gdyby tylko małe piwo

Czuję
Wzloty
Upadki
(i... zażyłość)

Witając
Puchowe nozdrza
Zimowym oddechem

9829 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • Smoky Blue

    8 June 2016, 11:04

    Ja podobnie, ale tak słyszałem :)

  • Smoky Blue

    7 June 2016, 20:42

    Lepsza guma w listkach niż pęknięta guma :P (wiem, mało wyszukane)