Menu
Gildia Pióra na Patronite

El mal tiempo

Na dworze wieje, wieje wiatr
A w sercu mym burzy brak

Mokną ludzie, mokną drzewa
Nikt mej duszy nie ogrzewa

Choć ja kocham Cię
Na mą Miłość pada śnieg

Spójrz na mnie pięknymi oczyma
Tego żaru uczuć nikt nie powstrzyma

Nie bądź huraganem swych nastrojów
Bądź słońcem, energią dwojga kochanków

https://www.youtube.com/watch?v=uQLXTgtDtqA

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    4 February 2016, 15:51

    Tak Ewo dobrze. Pozdrawiam Was serdecznie. Miłego popołudnia.

  • 4 February 2016, 14:27

    ,,energią DWÓCH kochanków '' ,dobrze widzę ?

  • Cris

    4 February 2016, 14:21

    ''Tego żaru uczuć nikt nie powstrzyma...''

    Zatrzymał mnie wiersz. Pozdrawiam.