Menu
Gildia Pióra na Patronite

niedługo będzie ranek

na dworze wiatr szarpie
i tak zbyt kruche życie

a my znowu zaczynamy dzień
od zbyt gorącej kawy
poparzonych warg
spalonych tostów

zróbmy na przekór niedowiarkom
zacznijmy dzisiaj od siebie

odważnie

135 877 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    22 January 2016, 17:23

    Pozdrawiam Piotrze:)

  • marka

    22 January 2016, 11:44

    Piękny i prosty życiowy kawałek dnia.